Vilken start!

Sorry för dålig uppdatering. Skriver mycket nu istället :)

Igår (måndag) så red jag No limit, och de gick bra, han blev lite stark bara när vi skulle galoppera och jag skulle börja arbeta honom i galoppen, men de gick till slut ;)
Sen hade vi lastning av häst, och de gick faktiskt också riktigt bra, men Java (föl) och Isette (unghäst) blev lite oroliga när vi skulle åka från lösdriften, men de var som tur oskadda när vi kom till skolan :)

Och idag hade vi "lastnings terminsexamen" eller vad jag nu ska kalla de, och jag är mycket nöjd över mitt betyg i det! :D Jag fick MVG i utrustning för lastning av häst och VG i själva lastningen :D
Men det blev ingen ridning för mig idag, som det igentligen skulle ha blivit, med tanke på att jag var tvungen att åka in till körskolan i växjö och övningsköra :)

Och vet ni vad?! :D
Jag har för första gången idag kört bil i en rondell! De var kul, men samtidigt lite smått läskigt i början, men de kändes tryggt att bilen hade dubbelkommando ;) Fast hon behövde ju inte använda de, men iallafall ^^

Så nu ska jag till gymmet med Frida! Sen blir de plugga och duscha, kanske hinna se en film också, men de får vi se ifall de blir av.


KRAM
/J

Estell Silvia Ewa Mary Bernadotte...

Ja, nu hade jag tänkt att skriva mina åsikter om den nya kungliga familjemedlemmen.
Ni får gärna kommentera, och skriva era åsikter. Men jag står för mina åsikter, bara så ni vet! :)

Det här med den nya familjemedlemmen i kungafamiljen vill jag nog passa på att skriva lite om, (alltså mina åsikter kring detta, med mycket media osv.)
JAG TYCKER att det är roligt att de skriver och pratar mycket om denna bebisen som Victoria och Daniel har fått. För jag menar, det ÄR en tronarvinge och VÄRLDSHISTORIA  så varför skulle media INTE skriva/prata/fotografera denna händelse?! Jag bara undrar...
EXAKT vad är det som gör att folk stör sig på att denna bebisen får så mycket uppmärksamhet från media? Det är ett KUNGLIGT barn! och eftersom vi lever i ett land med MONARKI så hör allt sånt här till vad det gäller såna här händelser!  Det som irriterar mig mest är att (en del) folk tycker att "viktigare" kändisar borde få mer uppmärksamhet än vad denna TRONARVINGE ska få.
Så då ställer jag frågan till er som känner er träffade, VARFÖR ska kändisar ha mer uppmärksamhet om tex. att Lindsey Lohan sitter i fängelse? Jag menar, VAD är det för VIKTIGT med att veta det?!
Om det
JAG TYCKER att det är roligt att de skriver och pratar mycket om denna bebisen som Victoria och Daniel har fått. För jag menar, det ÄR en tronarvinge och VÄRLDSHISTORIA  så varför skulle media INTE skriva/prata/fotografera denna händelse?!  Det är väl rätt så självklart ändå?
EXAKT vad är det som gör att folk stör sig på att denna bebisen får så mycket uppmärksamhet från media? Det är ett KUNGLIGT barn! och eftersom vi lever i ett land med MONARKI så hör allt sånt här till vad det gäller såna här händelser!  Det som irriterar mig mest är att (en del) folk tycker att "viktigare" kändisar borde få mer uppmärksamhet än vad denna TRONARVINGE ska få.
Så då ställer jag frågan till er som känner er träffade, VARFÖR ska kändisar ha mer uppmärksamhet om tex. att Lindsey Lohan sitter i fängelse? Jag menar, VAD är det för VIKTIGT med att veta det?!
ja, det blev kanske inte det längsta inlägget om detta, men jag har iallfall fått säga mina åsikter om detta och är lättad för det.
Nu ska jag borsta Babsan! :)
KRAM
/J
Bild på Babsan sen i sommras :)

Öööööland! :D

Jahopp, då var man på Ölandet igen då!  Det var rätt kallt att simma faktiskt, men de kunde ju ha varit värre ;)
Haha, näe jag bara skojjar med er! Jag tog of course bussen över bron :)
Har märkt att det är sjukt irriterande när busschaffören missar hållplatsen som jag skulle kliva av på (även om jag tryckte på knappen i god tid) så missade han ändå den -.-"

Jaja, lite extra motion har väl ingen (hiitils) dött av...
Säger JAG som äter godis varje dag xD

Käkade pizza med farmor när jag var framme, sen fixade vi iordning allting till mina kära kusiner från Halmstad kom! :) Sen käkade de lite soppa som farmor hade lagat, och jag var ju proppmätt sen pizzan så jag hoppade över det :)

Imorgon tänkte jag skriva om den nya kungliga familjemedlemmen, OBS! bara MINA åsikter om hela grejjen! :)

Ska sova nu, klockan har hunnit sticka iväg rätt så snabbt ^^ Hehe.


Godnatt!
KRAM
/J



Godmorgon! :)

Varit vaken i typ en timme nu, men hade kunnat sova en timme till... men har man en väckarklocka som piper som f*n och sen vet man att det är ett bra tv-program några minuter efter man har vaknat.. Ja då känner man sig ju nästan tvingad till att gå upp ;)

Sitter och kollar runt lite på Hööks hemsida och ponnyprakt.se. Det finns så mycket saker jag skulle vilja köpa ^^ Men först måste man kanske måste vara bombis säker på att man ska få låna hästen man hoppas på ;) Det är inte så lätt att övertala en mamma när hon inte ens svarar på frågan -.-
Får väl göra ett nytt försök lite senare ;D


Näe nu ska jag nog gå och fixa mig lite, ska ju till trafikskolan idag också -.-

Vi höres!
KRAM
/J

Som jag lovade...

Hade PRECIS skrivit värsta bra inlägget här, och precis lyckats få upp bilden på min nya frisyr... så lyckas jag så klart klicka på det lilla krysset som någon jubelidiot har satt så att det är PRECIS brevid fliken man har intill -.-
FML..

Jaja nu till saken.
Jag lovade ju i förra inlägget som jag skrev igår kväll att ni skulle få en bild på min nya frisyr, och vet ni vad?!
Jag har fixat det också ;)
Men ni får se den här längst ner i inlägget, de blir så krångligt att skriva annars ^^

Idag har jag varit på körskolan igen och övningskört. Det gick bra idag också faktiskt ;p
Jag körde på samma ställe som igår, fast på andra hållet, om jag ska förklara mig riktigt :)
Jag körde även på lite uppförsbackar, tvärstannade och gasade på som en fartdåre x)

De var även lite mer "hinder" eller vad man ska kalla det för idag när jag körde, det stod tex. en lastbil med halva ändan ut på vägen, så jag fick väja för den, det var en hel del personer som gick mitt i vägen (för att det är snö på kanterna), så dem fick jag ju också väja för :p Sen satt jag i nästan 1,5 timmar och pluggade tråkig och dum teori på trafikskolans dator... Såå seeeeeegt! ._____.

Sen efter det så gick jag till Ur och Penn och köpte mig två par öronhängen ... De var ju rea! Då måste man ju köpa något (a) Och unna sig något efter teoripluggandet ;) 

Jaja, nog pratar om teorin och körkortet...
Här har ni bilden på mästerverket! ;) Haha!

Min nya frisyr (y)

Vad tycks? :D
Kommentera! :D


KRAM
/J

Impulsivitet är inte alltid dåligt!

Nämen heeeeeeej bloggen!
TVÅ blogginlägg på EN dag?  Wtf?

Idag var jag (som jag skrev i förra inlägget idag) att jag skulle till trafikskolan i stan och övningsköra. De gick jättebra! Men jag tycker det är svårt att planera körningen (alltså veta när man ska börja bromsa in osv.) Men jag klarade mig utan skador, de blev två kärringastopp, men WHATEVER ? De var ju ändå typ en månad sen jag övningskörde senast på trafikskolan, så det är inte så konstigt kanske?

MEN
sen fick jag något jäkla ryck och gick och klippte mig, fick syn på en Drop-In frisörsalong och billigt var de också. Så jag tänkte; ja men varför inte? Det måste ju för tusan bli av!
Jag hade inte klippt mig på typ ett halvår så eh ja, det var verkligen på tiden!  Klippte topparna och fixade hellugg. Trivs rätt bra med det faktiskt :) Lovar att jag ska fixa bild tills nästa inlägg!! :)
Sen gick jag en vända på stan, och shoppade lite.. Eller ja ...  HEJ HEJ IMPULSIVITETEN! :D

Köpte:
* Eyeliner penna - H&M
* 4-pack nagellack - H&M
* Till min MAMMA (bok där man fyller i saker man tycker är bra med sin mamma osv.) VILLAGE
* Till min PAPPA (Samma som ovanstående) VILLAGE
* Donken mat (of course) Hehe...

Sen fixade jag Hemmakväll medlemskort och när jag hade betalat de jag köpte på H&M så fick jag ett presentkort som var laddat med 50 kronor! :D Lycklig chey elr ? ;D
Hahahah!

Näe nu ska jag nog kolla lite mer på fejjan  (facebook) och sen blir det nog kudden!

Go'natt alla underbara människor!
KRAM
/J

Trafikskolan here i come!

Vaknade typ halv åtta idag ! :S Fyra bokstäver till det : U S C H!
Jag som ville sova länge idag xD men whatever, upp kom man iallafall, och ännu bättre morgonhumör fick jag när det var Big Brother på tvn! :D Men jag har redan två personer jag avskyr i det huset, men jag behöver inte uttrycka mig vilka de är. Bara onödigt tycker jag :)

Snart dax för mig att bege mig till körskolan och övningsköra :) Får väl ta och göra lite teoritester också i väntan på att mamma kommer och hämtar mig sen. Blir nog lite shopping innan körskolan också, hehe :)  Var så himla lyckad igår kväll när jag packade, så jag glömde såklart teoriböckerna och böckerna + anteckningarna jag måste ha tills ekologi provet v.10 -.-  FML !!

Får väl fjäska lite för mamma och fråga henne ifall vi kan åka till skolan och hämta dem, för jag måste verkligen klara det provet! Vill inte ha något förbaskat IG i något ämne! Så dé så! ;)


Näe nu ska jag spela lite The Sims 3, har ju inte gjort det på en hel vecka! :o ;)

KRAM
/J

Jobbhelgen klar!

ÄNTLIGEN är jag 95% klar med jobbhelgen! Har bara kvällsfodringen kvar nu, men ska bara slänga in lite hö i varje box, sen är de klart :) Sen ska jag ta bussen hem, åh de ska bli så förbaskat SKÖNT att komma hem, och bara sova i sin egna säng! Är så trött på skolsängarna nu ! -.-'

Men lov och lov blir det nog inte så mycket för min del... För jag har rätt mycket att göra, övningsköra på trafikskolan varje dag Mån-Tors klockan ett, och bussarna hemifrån går ju inte direkt så jättebra heller -.- Men de är rätt gött att jag har fått min lön, så att man kan gå och shoppa lite mellan åt så man inte blir så uttråkad ;) Sen på fredag så ska jag förhoppningsvis åka till Öland, ska bli roligt att träffa farmor. Saknar henne jätte mycket!

Nähepp, nu får jag väl ta och diska lite här efter mig, sen på med jackan och gå till stallet!
Är hemma runt 9 tiden, så jag skriver imorgon. Kommer nog somna rätt fort. hehe :)

See ya!
KRAM
/J

Fredagen 17/2 2012

Godmorgon alla läsare! :D
SNYGG BLOGGDESIGN VA? :D :D

Vaknade idag av den tredje (!) väckarklockan halv sju. Ville bara gå och lägga mig igen men det kunde jag ju tyvärr inte göra... Så rota fram lite kläder och fixa till sig, och nu sitter jag här ^^
På dagens schema för mig står det ; Psykologi B, Konditionsidrott och sen ikväll stallet. (Som jag skrev i förra inlägget att jag har jobbhelg) Men man tjänar riktigt bra faktiskt, så de är det ju värt ;D
Jag längtar sjukt mycket tills sportlovet. Vara hemma, övningsköra på trafikskolan och på fredagen nästa vecka, eller torsdag kväll så åker jag till Öland! :)  Ska bli riktigt skojj!

Måste ju berätta, (nu när jag ändå kommer ihåg det) Att stall/ridjackan jag köpte på Börjes för två veckor sedan är jättebra! Den var rätt dyr, men de var ju helt klart värt alltihop! :D
Ett bra köp med andra ord! :)  Så nu vet ni de också... x)

Nu ska jag gå och äta frukost med klassen :)
Trevlig helg, sup och svälj! ;)
/J

Blandade känslornas dag idag...

Det är helt sjukt egentligen vad man kan ha mycket olika känslor på en dag! :o
Jag har både varit irriterad, glad, förbannad, besviken och sur idag... Men det har ju sina orsaker, förståss! Och jag kan säga direkt att det inte är PMS. Jag lovar. Jag har bara kort stubin och blir så jä*la förbannad!  Jag skulle nog både behöva och vilja ha en boxningssäck med mig vart jag än gick... Men nu ska jag inte göra er skrajja, hehe ;) jag har faktiskt inte varit surig hela dagen, nejnej :) Nu i eftermiddags så åkte jag till växjö, mötte upp mamma och så gick vi till Swedbank och skulle fixa så att jag fick över mina pengar från en sån där check till mitt konto. Men det gick tydligen inte eftersom jag inte hade mitt kontonummer i huvudet -.-' Så vi fick pallra oss till Handelsbanken som typ låg längst ner på storgatan.. SUCK. Där inne fick vi som tur var hjälp, men en hel jäkla kvart tog det! :O Trodde jag skulle dö av uttråkande, men de gjorde jag som tur var inte ;)

Sen gick jag och träffade Sigrid på H&M. Riktigt kul att träffa henne igen faktiskt! :) Vi åkte till I11 och käkade pizza på Elvan, men i rondellen till infarten på I11 höll vi på att bli påkörda, det var en gubb jävel som trodde att han skulle hinna ut innan vi kom till den avfarten där vi skulle in, men det skiljde kanske 3-4 cm från att vi krockade... Trodde jag skulle få ut hjärtat från munnen! De var riktigt jäkla hemskt!!  Han hade säkert fått sitt körkort i något flingpaket morgonen innan :))) J*VLA GUBBE alltså!
Vi kom sen som tur var fram till pizzerian, och käkade, de hade riktigt goda pizzor! MUMS! :)
Satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Kändes riktigt bra faktiskt! Senare gick vi över till City Gross och så köpte jag mat till helgen. Jag ska jobba i skolstallet med Frida i min klass :) Ska bli roligt! :) Men de blev rätt dyrt, och ändå köpte jag ändå bara två paket mjölk, en brödlimpa, 10 paket nudlar, köttbullar, skinka, smör och självklart lite godis också (a) Men de blev bara en chokladkaka och ett paket med Ahlgrens Bilar, hehe ^^ Sen hade jag ju fått ett paket av min käre far också och där i var de en hjärtform med gelehallon i! SÅ jädrans smarrigt!

Så nu i helgen ska jag bli mästerkock ;D

Bloggar kanske mer i helgen! :)

KRAM!
/J

Ny bild dårå ;D Lite uppdatering måste man ju ha ;)
Ni får gärna kommentera, men elaka ord tar jag inte åt mig, bara så ni vet! :)


)Ny bild ^^

De här med alla hjärtans dag . . .

Visst. Det kanske är lite gulligt med alla hjärtans dag. Sure. MEN när man läser på facebook att ugnefär 75 % av dem jag är vän med ska fira den med sin pojk/flickvän så blir man GANSKA irriterad. Iallfall jag.
Jag menar, det är väl ändå inte BARA alla hjärtans dag för att man bara ska vara med sin pojk/flickvän?! Man har väl ändå en familj också eller?! okej, de finns ju tyvärr de människor som sorgset kan säga att de inte har någon familj. Men måste vad ENDA individ skriva på sina statusar "Nu ska jag och älskling ha alla hjärtans dag mys" eller nåt sånt?! Man ska väl inte göra sig till bara för att det är alla hjärtans dag?! HELT SERIÖST?

Antar att jag bara skriver såhär för att jag är avundsjuk som själv inte har någon i min närhet just nu att fira med, men jag blir faktistk lite upprörd!

Jag satt och gjorde alla hjärtans dag kort till alla i klassen igår kväll i fyra timmar.
Känner mig rätt snäll ...

Nu ikväll ska jag iallfall gå upp till en kompis som bor i en lägenhet och umgås lite med h*n :)


Btfw, jag red Classe idag och det gick super bra! Vi hade dressyr, och det kanske inte är min starka sida direkt, men jag är superduper nöjd! :D Vi galopperade mycket på stora mittvolten och stod upp i lätt sits, och travade utan stigbyglar (de var rätt jobbigt faktiskt) hehe. Men de enda Magnus (ridinstruktören) sa var ; dra upp yttertyglen och luta dig liiiiite mer bakåt. Så ja, jag är riktigt jäkla nöjd! :D

Nu ska jag gå och käka macka och bakelse som fritid har bakat!


PEACE! <3
/J

Åh vad jag vill ha sommar NU!! :D

Idag har jag och mamma varit i stan, bara för att kolla runt lite sa vi, men så blev de ju inte ^^
Jag gick in på Gina och hon på KappAhl, sen kom hon till Gina och kollade ifall jag hade hittat något, och visst hade jag gjort det ^^ Hittade ett par rosa jeans, men SJÄLVKLART fanns de inga i min storlek kvar -.- det fanns bara i storlek 26,27 och 32 ... och jag skulle ha 28. SUCK.
Men mamma upplyste mig om att det fanns att beställa såna på H&M så då blev man ju lite happy igen ;p  Vi åkte sen och käkade på Max, Jonas och Edvin hade varit på Leos Lekland så då bestämmde vi oss för att åka dit ;d Jao, sen åkte vi till ÖB och köpte schampoo och Balsam till mig, för mitt på skolan var slut, sen åkte vi hem :)

Pratade med mamma påväg till växjö om det där med att jag skulle kunna få låna en häst över sommaren, och hon tyckte inte att det lät som någon dum idé alls! :D
Så nu är det väl bara till att börja leta efter en skönhet att ta till låns ;p Men har redan börjat kolla efter massa hästsaker på Hööks som kan vara bra att ha tills dess xD

Ikväll blir det hemmamys med familjen framför Melodifestivalen! :)

Vi hörs!
/J

Från toppen dag till irriterad dag!

Jahapp... Nu börjas de där förb*nnade proven smyga fram! Även om det inte är förrens v.10 så blir man ändå lite trött i huvudet bara av att höra de där fula ordet P R O V ! >.<
Önskar att alla lärare kunde vara lite smarta och ge oss inlämningsuppgifter istället ... men näe då! -.-
Längtar tills praktiken.. men den börjar inte förrens v.17 xD
Friluftsdag igår, åkte till hestra, skulle ha åkt skidor, men jag pallade inte. Satt på en stol i värmestugan och snackade med en av lärarna som var med. Det kan man ju kalla för friluftsdag om man vill :')

Nu börjas börjas de där förb*nnade proven smyga fram! Även om det inte är förrens v.10 så blir man ändå lite trött i huvudet bara av att höra de där fula ordet P R O V ! >.<
Önskar att alla lärare kunde vara lite smarta och ge oss inlämningsuppgifter istället ... men näe då! -.-
Längtar tills praktiken.. men den börjar inte förrens v.17 .. suck!
Tur att jag har fixat det på ett sånt toppen ställe bara! :D


Nähe, om man skulle ta och börja städa rummet och packa tills imon! :)


Som ni alla har märkt så bloggar jag bara när jag har lust och ork :)



hejsvejs lingonfejs!
/J

Allt händer på en och samma gång!

Inte skrivit på ett tag, vet. Men jag har haft så mycket i tankarna... och jag är inte sån person som berättar allt jag funderar/tänker på. Det känns lixom inte någon mening med det. Men whatever, nu till saken.

Jag var i fredags med Sigrid, hon hämtade mig på skolan och sen åkte vi till Marklanda gård och fikade med Linn, (Sigrids kompis) och då började vi snacka om att de kanske ska bygga två boxar till i stallet där hennes och Linn's häst står i som bara ligger några meter ifrån lägenheten som Linn bor i :) Så börjad vi prata om hästar och sånt där... sen vände hon sig mot mig, och frågade ifall jag inte skulle ta dit en häst och ha, alltså bara över sommaren. Och det tyckte jag lät som en toppen idé! :D
Eftersom jag (förhoppningsvis) har körkort då när jag beräknar att ha det, så kan jag utan hinder ta mig till stallet! :) Och skulle det nu vara så att jag kuggar jätte många gånger på körkortet och inte kan/orkar ta det förrens senare igen så går det jättebra bussar dit! :)
Så helt ärligt har jag redan nu börjat titta lite efter en häst i lagom storlek och format även om jag isåfall inte ska hyra den förrens i början av sommarlovet, hihi ^^ Vi får se vad det blir för någon pärla! :D

Imorgon ska jag till Hestra, det är friluftsdag -.-  Så då gäller det att vara på topp antar jag ;D

Godnatt allesammans!
/J


Äntligen Fredag!!

Härliga fredag!
Idag har jag som vanligt psykologi nu på morgonen fram tills lunch. Sen idrott som känns så jädrans onödigt! Men biptest på en fredag kanske inte är så illa? ;) eller jo... Åh vad jag ogillar våran idrottslärare som planerar så jäkla dåligt!!!

Men whatever...
Sitter just nu och pratar med några av mina klasskompisar. jag var i matsalen redan klockan 7, rätt chill. Inte så mkt folk i matsalen då :)

Nu ska jag borsta tänderna xD
Bye bye :)

/J


En seeeeg onsdag!

Den första februari tvåtusentolv.
Om 13 dagar är det alla hjärtans dag, känns väl inte sådär jätte peppande, för jag vet inte riktigt vem jag ska "fira" den med, men får väl hoppas på att det blir han jag vill att det ska bli ^^ annars så blir det väl som vanligt... Med familjen elr nåt -.- inte för att de är nåt fel
Med det, är bara lite trött på de för det blir alltid så. Vill ha lite förändring ;)

Sitter just nu och har ekologi, kollat på någon tråkig film om population -.-
Sen blir det idrott, åh så kul.... Not!
Imon blir det iallafall att åka till Börjes med Frida och Mickaela! :) ska kolla om de har någon snygg ridjacka! ;) och lite mer blir de säkert ... Hehe ^^

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, så jag skriver kanske mer ikväll :p

/J


RSS 2.0