Tisdag

Började dagen med att försöka sova ut så mycket som möjligt, men det gick inte. Har så ont i ryggen på nätterna så jag kan varken ligga på mage eller på rygg, så får ligga på sidan hela nätterna och det är inte de bekvämaste ska jag säga er... Valde att inte gå till skolan idag pga. vi hade stallet hela dagen och jag kan ändå inte göra så mycket med hästarna när jag har så ont i min rygg, och läkaren sa att jag skulle röra mig så lite som möjligt. Och hade jag ändå varit i stallet med ändå inte varit aktiv så hade jag fått skit för det. Så, valde att inte åka dit överhuvudtaget.

Duschade efter min lilla sovmorgon och målade naglarna, fast det blev som vanligt katastrof fult. Får fixa det sen.. just nu håller jag på och packa lite festkläder inför pubrundan imorgon. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, tycker sånt är så jädrans svårt att bestämma! Tänker bara "Näe, detta är inte snyggt, de tycker säkert ingen annan" och "ingen annan har sånt här, så jag kan inte heller ha det" Och dessa tankarna har jag fått enda sen jag började på Ingelstadgymnasiet. Tror det är för vi har modefreak i klassen som kollar snett på en om man inte klär sig snyggt. Så, självförtroende just nu = 0.

Oj vilket långt inlägg det blev. haha!
Nu ska jag försöka trycka ner lite mer kläder i väskan!

Kram
Jossan



Måndag...

Dåligt batteri, så kan inte skriva så mycket men lite kort om dagen.
Åkte till skolan, var mer Albin till 10, pluggade på foder och sen kollade jag på när Frida red i paddocken och hjälpte henne lite :) sen var det balmöte. Från 17 - 19 satt vi där och diskuterade om bortaplaceringarna. Så får ta den sena bussen hem och vänta i stan jätte länge :( Menmen, jag får skylla mig själv när jag inte har något körkort!
Nu kollar vi på Dear John, men ska gå till bussen nu!

Hejsvejs!


Igång igen!

Nu såhär inför balen, studenten, ,födelsedag och Falsterbo horse show så känner jag att jag har en hel del att berätta om som jag inte riktigt kan skriva varje dag om på facebook. Hur som helst så vet ni säkert redan vid detta laget att Sverige vann VM som avgjordes i kväll. Till och med jag satt vid tvn och kollade på det och då är det något maffigt!
Just nu bloggar jag från min laptop i sängen, har så fruktansvärt ont i ryggen sen i torsdags när jag ramlade av, trots smärtstillande. Fast den värsta smärtan är nog det psykiska, det finns tydligen personer i klassen som inte föddes med något förnuft... Även om man tycker något så behöver man inte alltid säga det!

Jaja, nu ska vi inte gå in på tråkigheter. Imorgon är det en ny och spännande dag!

Godnatt! :)

RSS 2.0